Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
football shoes and fashion bags
19 décembre 2012

Jo højere gåsedun fyld Power, jo bedre Goose Down Kvalitet!

Polar fleece, normalt benævnt blot som "fleece", er et andet materiale populær til frakker. Dette materiale er helt bløde og har en ru kvalitet, hvilket betyder, at det er uklart. Fleece er ikke normalt bruges til barske vejr beklædningsgenstande såsom polyesterfibre og ned. Men det skaber en masse varme i forhold til sin vægt. Canadian goose

Det betyder, at fleece tøj er ideelle til lagdeling, især fordi de er meget åndbar og sved passerer let gennem kappen og væk fra kroppen. Fleece er et meget alsidigt stof, og det er meget populært i både jakker og veste til begge køn.

Tricot mesh er undertiden bruges til frakker, der skal være varm åndbar. Tricot henviser til en almindelig kæde-strikket stof, som har en sammensætning, der tillader sved damp at undslippe let. Beklædningsgenstande byder denne form for stof er ideelle til situationer, hvor brugeren udfører kraftig motion i et koldt klima. Alpine vandreture, snesko og bjergbestigning er alle situationer, hvor tricot mesh kan være nyttige. Canada jakke Den enkelte vil svede, og hvis det sved ikke får lov til at sprede sig, så han eller hun kommer til at blive kold, så snart øvelsen er slut. Tricot mesh forhindrer dette i at ske.

Hvad er fordelen ved High Fill Power (Loft) Goose Down?

Ved undersøgelse af gåsedun produkt, der er mange faktorer, der bidrager til kvaliteten af det. Der er ting, såsom turbiditet og ilt nummer, der begge målinger af renlighed, og i det væsentlige afgøre, om din gåsedun er virkelig allergivenligt eller ej.

Canada goose parka

Premium gåsedun vil have en høj turbiditet nummer og et lavt oxygenindhold tællingstallet. Net Down indhold er en anden vigtig måling af kvalitet. Nettet ned tæller er et mål for mængden af dun klynger i gåsedun.

For eksempel er der ikke sådan noget som 100% ren gåsedun. Det er rigtigt, er der ikke noget produkt i verden, der indeholder 100% ned klynger, så lad ikke uuddannede sælgere forsøge at overbevise dig om andet.

Her er den ægte vare, når det kommer til netto ned indhold ...

 

Publicité
Publicité
Commentaires
football shoes and fashion bags
Publicité
Archives
Publicité